DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

VÝSLEDKY XXV.CVA BRNO - 15.9.2018

 

 

Dne 15.září 2018 uspořádal MKCHA Brno již XXV. Celostátní výstavu andulek jako vždy v areálu ZO ČSCH Újezd u Brna. Výstavní andulky přivezlo celkem 53 vystavovatelů jak z ČR, tak i ze Slovenska. A bylo se na co dívat, vždyť bylo vystaveno ve třech kategoriích A, B a C celkem 582 andulek v jednotlivcích, 24 párů a 4 kolekce. Andulky v jednotlivých kategoriích hodnotili posuzovatelé : 

 př. Pechar Petr kategorii A

př. Lukovič František kategorii B

 př.Ing. Blažek Václav kategorii C

Celkoví vítězové výstavy a vítězové kategorií obdrželi poháry a vítězové tříd a skupin barevné kokardy. Mimo tyto hlavní poháry také letos přispěli někteří členové MKCHA věnováním pohárů na některé exponáty, za což jim výbor MKCHA děkuje, neboť tím více podporují soutěživost vystavovatelů.

Kromě výstavní expozice byla připravena i bohatá prodejní část andulek, což také zajímalo chovatele a příznivce chovu výstavních andulek, kteří neváhali a přijeli na tuto výstavu a mohli si tak do svých chovů pořídit další kvalitní chovné andulky

Přehled vítězných andulek je uveden níže.

          Výbor MKCHA Brno touto cestou děkuje ZO ČSCH v Újezdě u Brna za umožnění konání výstavy a dále členům MKCHA, kteří se podíleli na přípravě a organizaci výstavy, která svým počtem i kvalitou výstavních andulek je největší andulkářskou akcí v České republice.

         Ing. Janíček Jaromír

        jednatel MKCHA Brno

 

 

Klikněte níže

Výsledky XXV.CVA - 15.9.2018

 

 

 

 

 

  • např.: Dovolená%top%)